Spaanse leren in Spanje

Ten Travel is de specialist op het gebied van Spaanse taalcursussen in Spanje. Een taal leer je pas goed spreken door in het land zelf contacten te leggen met de mensen en hun cultuur. Daarom werkt Ten Travel samen met de leukste en beste taalscholen in Spanje. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Spaanse studeren in de hippe steden Barcelona , Madrid of Sevilla. Hier kun je jouw Spaans taalcursus combineren met Salsa en Flamenco les! Liever aan de zee de Spaanse taal onder de knie krijgen? Dan is Spaans studeren in Malaga, Valencia of Alicante misschien meer iets voor jou!

De motieven om een tijdje Spaans te gaan studeren in Spanje verschilt per persoon. Om tegemoet te kunnen komen aan deze persoonlijke wensen is ons aanbod aan scholen, locaties en cursusmogelijkheden groot. Iedereen vindt bij Ten Travel wel een passende cursus en locatie! Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Kijk voor meer informatie op onze website http://www.tentravel.nl of stuur ons een persoonlijk mailtje info@tentravel.nl

9017_Fill_670_0