Spaans leren in Latijns Amerika

Hola Amigos!

Ten Travel is de specialist op het gebied van Spaanse taalcursussen in  Latijns Amerika. Een taal leer je pas goed spreken door in het land zelf contacten te leggen met de mensen en hun cultuur. Daarom werkt Ten Travel als agent voor de leukste en beste taalscholen in Latijns – Amerika. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Spaanse studeren in de hippe stad Buenes Aires. Hier kun je jouw Spaans taalcursus combineren met Tango les!  Liever aan de zee de Spaanse taal onder de knie krijgen? Dan is Spaans studeren in San Antonio/ Costa Rica of in Cartagena / Colombia misschien meer iets voor jou! Bovendien kun je in deze landen jouw Spaans taalcursus combineren met het een deelname aan een vrijwilligersproject. zo kun je in Costa Rica helpen op een turtlle project ( schildpadden project) en in Colombia kun je Engelse lesgeven op een schooltje.

Van taalcursussen aan grote universiteiten en kleine privé- scholen, in steden en op het platteland, in de bergen en aan zee, van zéér intensieve tot meer ontspannen cursussen voor alle leeftijden, niveaus en nationaliteiten. De motieven om een tijdje Spaans te gaan studeren in Latijns- Amerika verschilt per persoon. Om tegemoet te kunnen komen aan deze persoonlijke wensen is ons aanbod aan scholen, locaties en cursusmogelijkheden groot. Iedereen vindt bij Ten Travel wel een passende cursus en locatie.

Persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk! Daarom zijn onze scholen  kleinschalig, waardoor wij aan individuele wensen tegemoet kunnen komen. De lesgroepen zijn klein waardoor de persoonlijke aandacht gewaarborgd blijft. De lessen zijn levendig en afwisselend en contact met de lokale bevolking staat bij al onze taalscholen voorop!. Door de scholen worden er daarom uiteenlopende activiteiten en excursies georganiseerd. De docenten zijn native speakers. Allen zijn afgestudeerd aan de universiteit en speciaal opgeleid om les te geven aan mensen uit andere landen.

Waar je ook via Ten Travel een taalcursus gaat volgen, iedere Ten Travel school en locatie heeft iets unieks!

Meer weten over Spaans studeren in Latijns – Amerika? Surf na onze website http://www.tentravel.nl of stuur ons een persoonlijk mailtje op info@tentravel.nl maxpho_volunteer_childcare_PE2_orig