Jobs in Griekenland!

Zon, Zee en een Fantastische baan in Griekenland! Wordt Animatie medewerker! Panorama 5

Jij ben dol op zon, zee en strand! Wat is er nou idealer dan dit te combineren met een fantastisch baan?! Wij hebben diverse werkmogelijkheden in Europa, het gehele jaar door!
Ten Travel bemiddelt in Europa in uiteenlopende functies op het gebied van entertainment, activiteitenbegeleiding, receptie, horeca en sport. De werkgevers waar wij je kunnen plaatsen zijn o.a.: Luxe hotelketens, recreatieparken, clubresorts, campings, excursiebureaus, buitenlandse touroperators, discotheken en eetcafés.
In alle functies staat het veelvuldig persoonlijk contact met vakantiegangers centraal. Jij ben het visitekaartje van het bedrijf waar wij je plaatsen. Ten Travel is daarom op zoek naar gemotiveerd en bekwaam “seizoenspersoneel.” Jij kunt daarvoor in de plaats rekenen op een goed salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en natuurlijk een onvergetelijke tijd!

Voor de meeste functies geldt dat het werk seizoensgebonden is. De duur van de vacatures varieert van 2 tot 8 maanden, waarbij meestal een beschikbaarheid van minimaal 6 maanden wordt gevraagd.. De drukste periode is maart/april t/m oktober/november. Wil je toch werken in de winter of na de zomer langer doorwerken? Dat kan altijd! We hebben veel opdrachtgevers die gevestigd zijn in de Canarische Eilanden (Spanje) en dat seizoen loopt het hele jaar door! Naast Spanje (+Canarische Eilanden) is het mogelijk om in Griekenland te werken. Vrijwel op alle eilanden kunnen we je plaatsen voor een fantastische baan!
Salarissen en arbeidsvoorwaarden verschillen per werkgever. Echter, waar je ook komt te werken in Europa, de buitenlandse werkgever zal altijd zorgen voor een gepast salaris, een goede verzekering en een accommodatie. De arbeidsvoorwaarden die voor jou gelden worden van tevoren uitgebreid met je besproken zodat je niet voor verrassingen komt te staan in het buitenland. Bovendien zijn alle buitenlandse werkgevers waar Ten Travel mee samenwerkt zorgvuldig gescreend en persoonlijk bezocht.

Meer weten over de werkmogelijkheden in Griekenland en solliciteren op onze opstaande vacatures? surf dan naar onze website http://www.tentravel.nl / volg ons op facebook en ons Bloq.  Ook kun je ons uiteraard een persoonlijk berichtje sturen op info@tentravel.nl