Life vanuit Australie – Lisa Kunst – Medewerker Paarden

Life vanuit Australie – Lisa Kunst – Medewerker Paarden
Hier even een bericht vanuit Australie. Met het eerste verslag.
We zijn hier al weer een tijd. Helaas viel het werk bij de eerste werkgever een beetje tegen. Het was dag in en dag uit alleen maar stallen uitmesten en voeren. Voor mij is dat niet genoeg uitdaging aangezien ik al op zoveel stallen gewerkt heb gewerkt in NL. Buiten werktijd mag ik wel rijden, maar dan zijn we echt gesloopt Haha. Ik heb gister op onze vrije dag wel gereden (zie bijlage)! Heel gaaf op een racepaard!
 
Maar goed, We hebben de situatie netjes met onze huidige werkgever besproken en hij snapte het en vond het geen probleem. daarna hebben we met John gesproken en die vond heel snel een andere baan voor ons. We zijn hier nu toch al met al een maandje gebleven. Morgen vertrekken we naar onze nieuwe werkgever op een polofarm en daar mag ik de paarden gaan trainen. Erg veel zin in.
 
Verder is Australië echt een geweldig land en genieten we! We zijn ook erg blij met de goede service van OZ en Ten Travel :).
Groetjes Lisa
 
Wil je net als Lisa werken met Paarden in Australie?
Kijk dan op Werken met Paarden in Australie en meld je aan voor ons work and travel programma in Australie
Meer info over de werkmogelijkheden in Australie? Stuur een mailtje naar info@tentravel.nl
image2 (4)
image4
Lisa Kunst

Geef een reactie