Work and Travel your way around the world with Ten Travel!

Work and Travel your way around the world with Ten Travel!

Werken in Europa: Wij bieden Animatie en toeristische banen in Spanje, Griekenland en Malta. Werken en reizen in Australie: Werken met Paarden, als Dierenarts, Nanny of als Boer op de Boerderij Backpacken: Boek onze avontuurlijke starters pakketten in o.a. Vietnam, Bali, Thailand of Colombia  Stages Lopen: Voor diverse opleidingen bieden we stages: Leer alles over de Vietnamese keuken als kok in Vietnam, Wordt Receptionist op Cyprus, Sportinstructeur in Spanje, Paardentrainer of Boer in Australië, Lerares in Colombia! Studie en werk programma Spanje: Spaanse taalcursus met aansluitend een betaalde baan in het toerisme Studie en werkprogramma Latijns Amerika: Spaanse taalcursus met aansluitend een vrijwilligersproject Group travel and Unsetteld holidays : Travel like local, en ga op reis met andere avonturiers! Samen backen door Vietnam, Bali of Thailand.

Geef een reactie