Ga op Spaanse taalcursus in in de leukste stad van Spanje: Malaga!

Altijd al de Spaanse taal willen leren?  Ga deze zomer op Spaanse taalcursus in de gezellige Spaanse universiteiten stad Malaga,  en beleef de tijd van je leven!

Zon, zee, strand, cultuur, historie, het échte Spaanse leven én fiestas! Málaga heeft het allemaal! In Málaga schijnt altijd de zon. (326 dagen zon per jaar met een gemiddelde temperatuur van 23 graden). Málaga is daarom de perfecte plek om de Spaanse taal te leren en dit te combineren met bijvoorbeeld heerlijk luieren en studeren op gestrand!

Málaga ligt aan de zuidkust van Spanje in het mooie Andalusië. Málaga is een gezellige Spaanse stad aan zee met veel theaters, winkelcentra, musea en uitgaansgelegenheden. Je zult je er niet snel vervelen en je voelt je er vast snel thuis. Ook buiten de stad valt er van alles te doen. Vanuit Málaga kun je de mooiste excursies maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een dagje Sevilla, Granada of Ronda. Ook kun je een middagje gaan skiën in de Sierra Nevada. Dit fantastische skigebied is immers maar een half uurtje rijden vanaf deze geweldige stad.

De Andalusiërs houden van feest vieren, dus er is vast wel een “fería” als jij er bent. Het belangrijkste feest vindt plaats in augustus. Door jong en oud wordt dan van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat op straat gedanst. Dit moet je meemaken! Een unieke ervaring!

Onze school in Malaga is opgericht in 1986 en gevestigd  in het historische centrum van Malaga. In de buurt vindt je gezellige eetcafés, eettentjes en studentenkroegjes. Met het strand op loopafstand van de school is het een prima oord voor een Spaanse taalstudie.

De school heeft door haar jarenlange ervaring een zeer goede naam verworven. Er heerst een informele sfeer en er wordt veel tijd besteed aan persoonlijke aandacht. Gemiddeld studeren hier in de zomer 180 studenten uit 35 verschillende landen. In de winter zijn dit er gemiddeld 80. De school heeft een zeer leuk team aan leraren met jarenlange ervaring in het lesgeven aan buitenlandse studenten van alle leeftijden. De school organiseert buiten de lestijden om wekelijks diverse culturele activiteiten, uitstapjes en informele etentjes. In het weekend staan de excursies naar de omliggende culture steden van Zuid Spanje op het programma. De excursies naar Marbella, Granada, Sevilla, Cordoba en Marokko zijn zeker de moeite waard!

De accomodatie tijdens de taalcursus:

Tijdens de taalcursus zul je een accommodatie delen andere internationale studenten. Je hebt een single room.

Je kunt in Malaga een taalcursus volgen vanaf 2 weken tot een jaar. Dus je beslist zelf hoelang je in deze gezellige stad blijft om de Spaanse taal goed onder de knie te krijgen.

We maken graag een offerte van jouw Taal reis en Spaanse avontuur!

Hasta Pronto!

Meer weten over de mogelijkheid Spaans te leren in Malaga?  Stuur ons gerust een e mailtje op info@tentravel.nl of kijk voor meer info op onze site: Leer Spaans in Malaga

fff

Geef een reactie