Volg een Spaanse taalcursus in Malaga en doe aansluitend onvergetelijk Toeristische werk in Spanje!

fff

Volg een Spaanse taalcursus in Malaga en doe aansluitend onvergetelijk (toeristisch) werk in Spanje!

Spanje staat bekend als het land van zon, zee, strand en daarom is er veel toerisme. Er zijn dan ook veel mogelijkheden om te werken in Spanje. Maar wat als je de Spaanse taal niet spreekt? Bij sommige functies is kennis van de Spaanse taal van groot belang om geaccepteerd te worden. Bovendien is het voor jezelf ontzettend leuk als je gaat werken in Spanje dat je dan Spaans kan spreken met je collega’s!

Daarom bieden we nu een uniek Spanish Study and Work programma aan! Waarbij je eerst een Spaanse taal cursus volgt op een Taalinstituut in hartje Malaga en daarna aan de slag gaat op je werkplek! Werk bijvoorbeeld als Entertainer, Animatie medewerker, Choreograaf in een prachtig hotel resort.

Kosten programma: 1995, 00 euro
inclusief:
• 4 weken taalcursus in Malaga van 20 uur per week
• Accommodatie gedurende de gehele periode ( appartement , single room)
• Studie materiaal
• Activiteiten en excursies
• Certificaat
• Daarnaast de doorstroom naar een geschikte baan in bijvoorbeeld geheel Spanje, de Canarische eilanden, Mallorca of Ibiza! voor een periode van 6 maanden of langer ( Korter in sommige gevallen mogelijk)

Zie jij jezelf al werken in Spanje en eerst de Spaanse taal leren met anderen internationale jongeren? Geniet van gezellige eetcafés, eettentjes en studentenkroegjes in Malaga. Met het strand op loopafstand van de school!
Ga daarnaast op leuke excursies die de school organiseert buiten de lestijden om. Om vervolgens geplaatst te worden op onvergetelijk animatie baan in Spanje!

Geïnteresseerd? Solliciteer dan snel via de website van Ten Travel (www.tentravel.nl ) fo stuur een mailtje naar info@tentravel.nl  en ontvang meer informatie over dit unieke project. Let op: Er zijn verschillende startdatums door het jaar heen mogelijk.

Wat wij jou bieden
• 4 weken Spaanse cursus met aansluitend een baan in Spanje en/of op de Canarische eilanden.
•Arbeidscondities tijdens de werkperiode: Een markt conform salaris, gratis accommodatie, Volpension , een goede zorg en WA in Spanje en in sommige gevallen een tegemoetkoming in het ticket, interessante doorgroeimogelijkheden, en uiteraard een onvergetelijke ervaring.

 

Geef een reactie